Nieuwe functionaliteit op het platform toegevoegd

upload_knopje.png
Afbeelding.png

Gisteravond hebben wij met succes nieuwe functionaliteit aan het platform toegevoegd. De verbeteringen zijn voornamelijk aan de beheerkant, maar ook aan de clientkant te vinden.
Het is nu mogelijk om zonder de Adobe flash module audiobestanden toe te voegen aan de verschillende items. Daarvoor hebben we een nieuw icoon geïntroduceerd (zie bijlage). Dit knopje vind u naast het microfoontje. Deze toevoeging houdt in dat u ook vanaf een Tablet/Ipad audiobestanden kunt toevoegen aan het platform.
Daarnaast hebben we de upload van afbeeldingen verbeterd. Ook daarvoor is geen Adobe Flash module meer nodig en kunt u vanaf een Tablet/Ipad een foto maken en deze toevoegen aan het platform (bv Mijn Site, Profielfoto, etc.)
Ten slotte is bij het toevoegen van afbeeldingen een beeldbewerkingsfunctie toegevoegd. Bij het toevoegen van een afbeelding wordt de nieuwe afbeelding getoond in een kader (zie bijlage). Vervolgens kan men selecteren welk deel van de afbeelding getoond moet worden door het kader te verschuiven en/of groter/kleiner te maken. De afmetingen van het getoonde kader is afhankelijk van het op die plek gebruikte sjabloon in het platform en zorgt er voor dat de afbeelding op een correcte wijze in het platform wordt weergegeven.
We menen dat door deze toevoegingen het gebruik en het beheer van het platform voor zowel cliënten als familie en professionals verder is vereenvoudigd en verbeterd.
We vragen u dan ook om deze informatie verder binnen uw organisatie te verspreiden.
Mochten er over deze nieuwe toevoegingen nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen wij dat graag.
Jaap Verbeek
Stichting Ookjij.nl

M: 06 55388408