Nieuwe recepten in de TARA leeromgeving

Er zijn vijf nieuwe leerobjecten aan de TARAleeromgeving toegevoegd. Het zijn leuke recepten, die niet moeilijk zijn om te maken. Door de toevoeging van gesproken teksten bij de recepten zijn de recepten ook toegankelijk voor mensen, die slechtziend zijn of moeite hebben met lezen. De toegevoegde opdrachten geven de lessen een extra verdieping.

De recepten zijn beschikbaar gesteld door de redactie van het Tof! Kookboek.

Organisaties, die gebruik maken van de leeromgeving kunnen de recepten uit de TARA store ophalen.

Heb je geen inlogcode voor de TARAleeromgeving, kijk dan op http://complaid.nl en gebruik de inlogcode 665545 en kies vervolgens het logo van Ookjij. Onder de knop TARA vindt je in het menu de vijf recepten.

 

Wil je meer weten over de recepten uit het Tof! kookboek. Neem dan contact op met de redactie van Tof! via info@tofblad.nl