.banner-thumbnail-wrapper { padding: 80px 0px; } .collection-type-page .banner-thumbnail-wrapper { padding: 150px 0px; } .collection-type-index .banner-thumbnail-wrapper { min-height: 20px; max-height: 85px; }

TARA

TARA is een online lesprogramma voor mensen met een verstandelijke beperking. Er wordt gebruik gemaakt van een leermethodedie zowel aansluit bij de leerlijnen die men in het speciaal onderwijs en praktijkonderwijs gebruikt, als bij de INVRA-methode die gebruikt wordt bij zorginstellingen.

Dit online lesprogramma is gemaakt voor mensen met een verstandelijke beperking. Zo ondersteunt TARA gebruikers in hun verdere ontplooiing en bij het verkrijgen van de regie over hun eigen leven. Het helpt ze om zelfstandiger te functioneren. Thuis, op school, of binnen de instelling. Naast lesmateriaal bevat TARA een beveiligd communicatieplatform waar gebruikers hun netwerk kunnen onderhouden en vergroten. Daarbij is TARA ook geschikt voor gebruikers die niet kunnen lezen.

TARA is bijzonder gebruiksvriendelijk. Zowel de begeleiders als de cliënten met een verstandelijke beperking kunnen er snel mee aan de slag. Daarbij maakt TARA gebruik van beproefde leermethoden. Professionals uit de zorg zijn betrokken bij de ontwikkeling van de leerobjecten. Daardoor zijn de filmpjes, animaties, foto's en tekst sterk afgestemd op de doelgroep en diens belevingswereld.

Abonnementsvormen

TARA kent twee abonnementsvormen. Welke variant het meest geschikt is voor uw instelling hangt af van de manier waarop u TARA in wilt zetten.

TARAWijs is het abonnement voor particulieren en biedt een compleet ingerichte omgeving in de vormgeving van Ookjij.nl.

TARAPro is de meest complete variant. Uw instelling kan gebruikmaken van al het lesmateriaal én zelf lesmateriaal in het systeem plaatsen. Daarbij kunt u de vormgeving aanpassen aan die van uw instelling zodat TARA binnen de huisstijl past.

Verrijkt begeleiding van uw cliënten